BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Samsun’un İlkadım Belediyesi, Emekli Personelin İkramiyeleri İçin 30 Milyon TL Borçlandı

Samsun İlkadım Belediyesi, emekli personellerin ikramiyeleri için 30 milyon TL’lik borçlanma teklifini oybirliğiyle kabul etti. Mayıs ayı olağan toplantısında İller Bankası’ndan teminat mektubu alarak Ziraat Bankası’ndan kredi kullanmak için talepte bulunan belediye, böylece emekli personellerin haklarının ödenmesini gerçekleştirebilecek.

Toplantıda, 7 gündem maddesi görüşüldü ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş başkanlığında yapıldı. EYT’lilerin tazminatlarının ve haklarının ödenmesi için talep edilen borçlanma teklifi, diğer 6 madde ile birlikte oybirliğiyle kabul edildi. Böylece, belediyeden emekli olmaya hak kazanan 67 personelin EYT kapsamında kazandığı emeklilikten doğan hakları ödenmiş olacak.

Ayrıca meclis, Tepecik Mahallesi’nde bulunan parka Şehit Astsubay Üstçavuş İlhan Hamlı’nın adının verilmesi maddesini de oybirliğiyle kabul etti.

Bu gelişme, Samsun İlkadım Belediyesi’nin emekli personellerin haklarının ödenmesine yönelik sorumluluk bilincini ve duyarlılığını göstermektedir. Belediyenin, İller Bankası’ndan teminat mektubu alarak borçlanma teklifini kabul etmesi, emekli personellerin haklarının korunması ve ödenmesi için önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku