BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Sıfırıncı Gün Dizisiden Kötü Haber! Final Kararı Aldı! Ne Zaman Final Olacak?

Dizinin başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat gibi oyuncuların bulunduğu Sıfırıncı Gün’den sevenlerini üzecek haber geldi. Dizinin yönetmenliğini Süleyman Mert’in yaptığı ve tv8 ekranlarında yayınlanan diziden kötü haber geldi. Tv8 kanalında yayınlanan ilk dizilerden biri olan bir diziydi. Tv8 kanalı, programlar ile nam salmış olan bir kanaldı. Geçen sene 28 Aralık’ta yayınlanmaya balayan dizi Masterchef Türkiye programının yerini almıştı diyebiliriz.

Tv8 de yayınlanan Masterchef Türkiye dışında yayınlanacak başka bir program olmadığından dolayı bir dizi yapıldı ve bunlardan biri Sıfırıncı Gün oldu. Tv8 ekranlarında neredeyse her gün yayınlanan Masterchef Türkiye programı bu ağır yayın akışını kaldıramadı ve hafta da bir gün yayınlanması planlanan dizi yapımına karar verildi. Her hafta Çarşamba günleri seyircilerin karşısına çıkacak dizi yayın hatına başladı.

Dizi 28 Aralık 2022 yılında yayınlanmaya başlayan dizi seyircilerin dikkatini çekmeyi başaramadı. 

Neden Final Olacak?

Yayınlanmaya başladığı günden beri düşük reytingler alan dizi nihayetinde kararı verdi. Dizi düşük reytinglerin sonucunda Final yapma kararı aldı. Düşük reytinglerin sonucunda yayın tarihini Çarşamba gününden Cuma gününe almıştı. Fakat aldığı yeni karar da kötü giden reyting sonuçlarını yükseltemedi. Düşük reytinglerin kurbanı olan Sıfırıncı Gün dizisi 6. Bölümü ile final yapma kararı aldı. Dizi 24 Şubat’ta Cuma günü tv8 ekranlarına veda edecek. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku