BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Sinan Oğan’ın arşivi açıldı

Türkiye Sinan Oğan’ın Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek açıklamasını konuşuyor.

Konuşmasına daha önce ifade ettiği ve ilkelerimiz dediği beyanlarını okumakla başlayan Oğan, son olarak 28 Mayıs seçiminde Erdoğan’a destek vereceklerini söyledi.

Açıklamadan sonra sosyal medya yıkıldı. Özellikle Sinan Oğan’ın geçmişte yaptığı açıklamaları paylaşan kullanıcılar, Oğan’ın ilkeli siyaseti ancak bu kadar olur ifadelerini kullandılar.

İşte geçmişte Oğan’ın kullandığı ifadeler:

ERDOĞAN’A ‘SIĞINMACI’ TEPKİSİ

Sinan Oğan, 30 Nisan’da ise Twitter hesabından AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mart 2022’de Uluslararası İyilik Ödülleri Töreni’nde yaptığı bir konuşmayı paylaşmıştı.

Erdoğan söz konusu konuşmasında, “Biz seçimi kazandığımızda bu ülkedeki mültecileri ülkelerine göndereceğiz diyorlar. Biz göndermeyeceğiz” diyordu.

Sinan Oğan Erdoğan’a yönelik şu ifadeleri kullanmıştı: “Biz geldiğimizde tüm sığnmacı ve kaçakları göndereceğiz. Sığınmacılar ve kaçaklar kalsın diyenler size; sığınmacılar ve kaçaklar gitsin diyenler bize oy verecek.”

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku