BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurlarına Destek Sözü

Sosyal Güvenlik ÇSSM Dernek Başkanı Muhammet Alperen Oruç ve beraberindeki heyet, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’ı ziyaret ederek staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve destek talebinde bulundu. Heyet, mağduriyetlerin giderilmesi için DSP Genel Başkanı Aksakal’dan destek sözü aldı.

Kentlerinde uzun süredir bu konuda mücadele veren Sosyal Güvenlik ÇSSM Dernek Başkanı Muhammet Alperen Oruç, Ankara Staj Mağdurları Dernek Başkanı Ferhat Salman ve yönetimleriyle birlikte DSP Genel Başkanı Aksakal’ı ziyaret etti. Toplantıda, staj ve çıraklık sigortası kapsamında yaşanan sorunlar ve mağduriyetler masaya yatırıldı.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Ankara Staj Mağdurları Dernek Başkanı Sayın Ferhat Salman, Sosyal Güvenlik ÇSSM Dernek Başkanı Sayın Muhammet Alperen Oruç ve dernek yöneticilerini Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ejder Onursal ile birlikte Demokratik Sol Parti Genel Merkezi’mizde ağırladık, staj ve çıraklıkla ilgili mağduriyetlerinin detaylarını içeren sunumlarını dinledik. Staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının hak arama mücadelesinde Demokratik Sol Parti olarak yanlarındayız.”

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku