BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

TOKİ’nin Yeni Kampanyası: Vadeli Konut ve İş Yeri Satışlarına Yatırım Fırsatı

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından düzenlenecek olan vadeli konut ve iş yeri satışı kampanyasının, 13-14 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan açık artırmalarının, yatırımcılar için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. TOKİ, 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yerini açık arttırma usulüyle satışa sunacak.

Şule Duman, kampanyanın özellikle vadeli satış avantajıyla dikkat çektiğini belirterek, “Bu kampanya, yatırımcılar ve konut sahibi olmak isteyenler için değerlendirilmesi gereken bir fırsat sunuyor. Özellikle ödeme kolaylığı açısından avantajlı olan bu kampanya, peşinat olarak yüzde 25 ödeme imkanı sunuyor. Açık arttırmada iş yeri satın alanlar, kalan yüzde 75’lik kısmı 48 ay vadeyle ödeyebilirken, ev sahipleri için bu süre 72 aya kadar çıkabiliyor” dedi.

Konut ve iş yeri almak isteyenlerin en geç 12 Aralık Salı günü saat 10.30’a kadar kayıt yaptırması gerektiğini vurgulayan Duman, açık arttırmaya katılım için internet üzerinden de teklif yapılabileceğini ifade etti. Ayrıca, konut açık arttırmasının 13 Aralık’ta, iş yerlerinin ise 14 Aralık’ta gerçekleşeceğini belirtti.

Duman, “Vatandaşların bu fırsatı değerlendireceğini umuyorum. Kampanya, özellikle yatırımcılar için karlı bir seçenek sunarken, konut sahibi olmak isteyenlere uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Açık artırmaların 13-14 Aralık tarihlerinde yapılacak olması, potansiyel alıcıların bu tarihleri takip etmeleri önemlidir” dedi. Şule Duman, açık artırmalara katılım sağlamak isteyenlerin detaylı bilgi almak için TOKİ’nin resmi internet sitesini ziyaret edebileceklerini de sözlerine ekledi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku