BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Türk Kızılay: İnsani Yardım ve Çadır Üretimi İçin Personel Alımı, Mezuniyet şartı yok!

Türk Kızılay, Çadır ve Tekstil A.Ş. çatısı altında, çadır üretimi için çok sayıda personel alımı yapma kararı aldı. Bu alımlarda, özellikle deneyim ve pratik beceriler ön planda tutuluyor. Mezuniyet şartı aranmamakla birlikte, adaylardan bazı özel yetkinlikler ve beceriler talep ediliyor.

Gereksinimler ve Beklentiler

  • En Az 5 Yıllık Deneyim: Adaylardan, en az 5 yıllık deneyim sahibi olmaları bekleniyor.
  • Kullanılan Makinelerde Beceri: Sanayi tipi çift iğne dikiş makinesi, sanayi tipi tek iğne dikiş makinesi, el tipi sıcak yapıştırma makinesi ve yürüyen tip sıcak hava yapıştırma makinelerini kullanabilme becerisi aranıyor.
  • Görev Yetkinliği: Verilen görevi başarıyla yerine getirebilme, üretim için kullanılan malzemelerin ve yardımcı malzemelerin eksikliklerini tespit edebilme yetkinliği aranıyor.
  • Fiziksel Yeterlilik: Ağır işlerde çalışmaya elverişli olma, fiziksel dayanıklılık ve iş koşullarına uyum sağlama önemseniyor.

Başvuru Süreci ve Detaylar

Başvurular, 9 Kasım 2023 tarihine kadar Kızılay İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne yapılacak. Başvuracak adaylar, detaylı bilgi için 0312 293 63 00 numaralı telefonla iletişime geçebilirler.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku