BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Türkiye’nin en büyük Giyim Markası Depremzedeler için Harekete Geçti! 

Türkiye’de asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremi maalesef 10 ilimizi kötü etkilemiş ve şuana kadar 42 bin vatandaşımız hayatını kaybetti. Binlerce yıkılan evden binlerce kişi yaralı olarak kurtarıldı. Türkiye tek yürek ortak yayınında bağış toplafı ve ülkedeki en büyük şirketler, firmalar depremzedeler için harekete geçti. 

Türkiye tek yürek ortak yayında toplam 115 Milyar TL gibi büyük miktarda para toplandı. Bu yardımlar Depremzedelerin yarasına melhem olacak ve yıkılan evleri Toki aracılığı ile yapılıp evlerine kavuşacakları söyleniyor. Bu yardım kampanyasına dahil olan bir diğer büyük şirektlerden birisi ise Türkiye’deki en büyük giyim markası DEFACTO  oldu. Twitter resmi hesabından bir açıklamada bulundu ve depremzedeler için büyük bir kampanya başlattı. 

Hangi Yardımda Bulunacak?

En büyük giyim markalarından biri olan Defacto, çocuk depremzedeler için harekete geçti. Defacto, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile protokol anlaşması yaptı. Yaptıkları bu anlaşmada Defacto giyim markası Depremzede çocuklar için giyim ihtiyaçlarını karşılayacaklarını resmi hesabından açıkladı.

Yaptığı açıklamada: ” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile gerçekleştirdiğimiz protokol kapsamında bir yıl boyunca deprem bölgesindeki bakanlığın himayesinde bulunan tüm çocukların giyim ihtiyacını Defacto olarak karşılayacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız.” diyerek paylaşımda bulundu. Defacto dan gelen bu haber bir nebze olsada çocuklar için güzel bir haber oldu. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku