BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Uğur Dündar’dan Tarihi Konuşma

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar, Sözcü TV’de Can Coşkun ile Dört Çarpı Dört programına konuk olarak AKP’ye tarihi bir terör yanıtı verdi. Programda, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını gösteren Dündar, şu ifadeleri kullandı:

“Bakın şu kimlik Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, taşımaktan onur duyduğum kimlik kartı. Bu kartı düzmece gayri menkul ekspertizleriyle 40 bin dolara 50 bin dolara kara paracılara ne idiği belirsiz sığınmacılara nereden geldiği belli olamayan uyuşturucu baronları oldukları da düşünülen kişilere Kemal Kılıçdaroğlu vermedi.”

*Bu kimlik kartında 100 binlerce şehidimizin kanı var, kardeşim. Benim ailemden Balkan Savaşı’nda ve Çanakkale Savaşı’nda şehit düşen yiğitler var. Benim babam, bu kimlik kartının namusu için, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için bacağında iki kurşunla toprağa gitti” dedi.

“Hesap Vermesi Gerekenler Hesap Soruyor: Bizi enayi, balık hafızalı yerine, bizi aptal yerine koymaya hiç kimsenin hakkı yok”

Uğur Dündar’ın sözlerine devam ederek, “Dolayısıyla kutsal toprakları 40 bin-50 bin dolara ne idiği belirsiz kişilere pazarlayan Kemal Kılıçdaroğlu değildi. Bu kimlik kartlarını sadece bir kağıt gibi dağıtan Kemal Kılıçdaroğlu değildi. Bunların hesaplarını vermesi gerekenler bugün kalkmışlar hesap soruyorlar” şeklinde ifadelere yer verdi.

Dündar, daha da ileri giderek, “Bizi enayi, balık hafızalı yerine, bizi aptal yerine koymaya hiç kimsenin hakkı yok. Zekamızla alay etmelerine izin vermeyeceğiz. Bu topraklar kutsal topraklardır. Bunlar üzerine siyaset yapanların her şeyden önce bunun hesabını vermesi gerekiyor. Bu kimlik kartını nasıl satarsın sen!” diyerek sert bir şekilde tepkisini dile getirdi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku