BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ünlü Müzisyen Teoman, EYT Maaşıyla İlgili İlginç Açıklamalarda Bulundu: ‘EYT’li Teoman’ Diye Bağıranlar Var

Ünlü müzisyen Teoman, Cihangir’de basın mensuplarıyla yapılan bir söyleşide EYT maaşıyla ilgili bir soruya ilginç bir yanıt verdi. Teoman, “Arkamdan ‘EYT’li Teoman’ diye bağıranlar var” şeklinde konuştu.

Habertürk’ün haberine göre, Teoman yeni çıkardığı cover albümünden bahsetti. Yedi şarkıdan oluşan albümünü tek gitarla çaldığını ve piyasada sevenleriyle buluştuğunu söyledi. Bunun yanı sıra yaz sonunda yeni bir albüm daha çıkaracağını ve üç ay boyunca az çalışarak tatil yapmak istediğini belirtti. Tatil planları arasında kızıyla birlikte keyifli vakit geçirmek olduğunu ifade etti.

EYT konusuyla ilgili olarak, daha önce “EYT bana da vurdu” şeklinde bir açıklama yapan Teoman’a maaşının yatıp yatmadığı soruldu. Teoman, “Daha önceden emeklilik maaşımı almıştım ancak EYT’li olarak anılmak ve insanların bu konuda şaka yapması benim hoşuma gidiyor. Bu durumu seviyorum. ‘Teoman bile EYT’li’ diye dalga geçtiklerinde gülüyorlar. Onlar mutlu oluyor diye ben daha da mutlu oluyorum ve hoşuma gidiyor. Arkamdan ‘EYT’li Teoman’ diye bağıranlar var” şeklinde konuştu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku