BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Vakıfbank, 1985 Memur Alımıyla İş Arayanlara Kapılarını Açıyor! İşte Başvuru Detayları

Vakıfbank, Resmi kariyer adresi aracılığıyla bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek amacıyla yeni bir ilan yayınladı, böylece iş arayanlara yeni bir fırsat sunuyor. Peki, Vakıfbank hangi kadrolarda personel alımı yapacak ve hangi illerde bu alımlar gerçekleşecek? İşte ayrıntılar:

Yeni Personel Alım İlanı Vakıfbank’tan Geldi

Türkiye genelinde yer alan merkezler ve şubelerine toplamda 1985 memur alımı yapacağını duyuran Vakıfbank, personel alımlarını şu şekilde gerçekleştirecek:

  • Müfettiş Yardımcısı, Bt Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı: Toplamda 110 kişi
  • Uzman Yardımcısı: 483 kişi
  • İdari Memur: 1052 kişi
  • Mühendislik, Tarım: 140 kişi
  • Müşteri İşetişim Merkezi: 200 kişi

Personel Alımı İçin Talep Edilen Şartlar Neler?

Vakıfbank personel alımı için belirli şartlar bulunuyor:

  • KPSS şartı, Vakıfbank memur alımı başvurusunda talep edilmeyecek. Ancak yaş, eğitim ve bazı meslek grupları için ikamet şartı aranacak. İkamet şartı talep edilen adaylar için, sınavın yapılacağı yılın Ocak ayının ilk günü itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.
  • Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı meslek grupları için ikamet şartı aranmayacaktır.
  • Uzman Yardımcısı pozisyonu için başvuru yapacak adayların belirtilen illerde ikamet etmeleri gerekmektedir. Adayların başvuru işlemleri e-Devlet ikametgah adresine göre değerlendirilecektir.
  • Başvuracak adayların, belirtilen kadrolara bağlı üniversitelerin en az dört yıllık eğitimini tamamlayarak, söz konusu bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir.

Başvuru İşlemleri ve Son Başvuru Tarihi

Personel alımı başvuru işlemleri 17 Ekim tarihinde başlamış olup 1 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru işlemleri, Ankara Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi üzerinden (https://semsinav.ankara.edu.tr/) giriş yaparak ve sınav başvuru formunu doldurarak gerçekleştirilmelidir.

Ayrıca, Vakıfbank memur alımı sınavına katılmak isteyen adaylardan 200 TL sınav kayıt ücreti talep edilecektir. Sınav ücreti yukarıda belirtilen adresten başvuru sırasında ödenebilir.

Vakıfbank, iş arayanlara bu önemli kariyer fırsatı sunarken, tüm başvuru detaylarını ve gereksinimlerini “Sınav Uygulama Kılavuzu”nda detaylı olarak belirtmektedir. İş arayanlar için bu fırsatı değerlendirmek için başvuru sürecini takip etmeleri önemlidir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku