BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Yalova’da Sıcak yüzünden martılara ateş açan şahıs dehşet saçtı

Yalova’da bir kişi, sıcaktan bunalması ve martıların çıkardığı seslerden rahatsız olması üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucunda çevrede bulunan bir hastanenin kantinindeki 5 kişi yaralandı.

Olay, Çiftlikköy ilçesine bağlı Sahil Mahallesi’nde saat 01.00 sıralarında gerçekleşti. İbrahim Akça, Ahmet Aydoğdu, Diyar İyisen, İbrahim Köse ve Ferdi Kavraz isimli kişiler, nereden geldiği bilinmeyen saçmalarla yaralandı. Yaralanan 5 kişi, sırt, kafa ve yüz bölgelerinden yaralar aldı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayı inceledikten sonra ateş açan kişinin U.G. olduğunu tespit etti. U.G., polis tarafından evinde gözaltına alındı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İfade veren U.G., sıcaktan bunaldığı için balkona çıktığını ve martı seslerinden rahatsız olduğu için evde bulunan pompalı tüfekle 4 el ateş ettiğini belirtti.
U.G.’nin emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
4
+1
1
+1
2
+1
12
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku