BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Yarışmacılara Kahramanmaraş Depremi Hakkında Bilgi Verildi! Yarışmacılar Neler Söyledi?

Türkiye de asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremi yayın programlarını da etkiledi. Türkiye’de bütün tv’lerde yayın akışı durdu ve depremlerden gelen yeni haberler paylaşıldı. Dizi akışlarını durdurdular ve bunlardan biri de Survivor programı oldu. Survivor Tv’8 de ve Türkiye’de en çok programlardan biri olmuştur. Deprem sebebi ile yayın akışı durdu ve Survivor programına günlerce ara verildi.

Bugün yayın hayatına başladı ve Survivor yayınlanmaya başladı. Bu akşamki bölümde Acun Ilıcalı, Konseyde yarışmacılara Türkiye’deki deprem hakkında bilgi verdi.

Deprem İçin Yarışmacılar Ne Söyledi?

Survivor bu akşam tv de yayınlandı ve Dokunulmazlığı kazanan Kırmızı Takım oldu. Eleme adayı için Konseye giden yarışmacılar beklemedikleri haber aldılar. Acun Ilıcalı, Türkiye de yaşanan ve 10 ili etkileyen depremi yarışmacılara açıkladı. Yarışmacılar göz yaşları ile dinlerken, Acun Ilıcalı, yarışmacıların herhangi bir akrabasından hayatını kaybedenlerin olmadığını açıkladı. Deprem sebebi ile yarışmacılar, aileleri ile iletişime geçebileceklerini paylaştı.

Ardından Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden dolayı yayın Survivor’a ara verdiklerini ve yarışmacıların evlerde devam edeceklerini açıkladı. Survivor yarışmacıları, program başlayana kadar adada değil evlerde kalacağını açıkladı

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku