BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Yunanistan’da Tren Kazası Oldu! Yunanistan’da İlan Edildi! Ulaştırma Bakanı İstifa Etti!

Komşu ülkemiz olan ve 10 Milyon nüfusa sahip olan ve daha çok Turizm ile geçinen yunanistan’da büyük bir kaza meydana geldi. Yunanistanı daha çok Türkiye ile deniz sahası ile karşı karşıya gelen ve Amerikanın üslerine ev sahipliği yapmaya devam eden ülke olarak gündemimizde yer almıştı. Bugün yayınlanan haberlere göre yunanistan’da iki tren kafa kafaya gelerek çarpışmışlar.

Bu kaza sonucu çok sayıda ölü olduğu söylendi. Trende 360 yolcunun yer aldığı ve çok sayıda kişinin yaralandığı bilgisi geldi. Yunanistan’da meydana gelen Tren kazası şu ana kadar 40 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yaşanan bu kötü kazadan sonra Ülkede 3 günlük yas ilan edildiği açıklandı.

Ülkede bu duruma az rastlanır bir kaza meydana geldi. Yunanistan ulaştırma bakanı bu kötü olaydan sonra bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Yunanistan Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis yaptığı açıklamada istifa ettiği söylendi. Yolcu Treni ile Yük trenin çarpışması sonucunda gelen büyük kayıp istifa ile sonuçlandı.

Türkiye’de meydana gelen depremde 50 bin can kaybı büyük kayıplardan sonra gelmeyen istifalar sosyal medyada büyük yer aldı. Yunanistan’daki bu tren kazasından sonra gelen istifa takdir edilirken ülkemizdeki durum ise eleştiri yağmuruna tutuldu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku