BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ziraat Bankası 11 Haneli TC Kimlikle 49000 TL’ye Kadar Özel Kredi Fırsatı Sunuyor! Faiz Oranları Değişti

Ziraat Bankası, 11 haneli TC kimlik numarasına sahip olan banka hesabı sahiplerine özel bir fırsat sunarak ihtiyaç kredisi başvurularını hızlı ve kolay hale getiriyor. Bu özel kampanya ile Ziraat Bankası müşterileri, banka hesapları bulunan herkes 11 gün içerisinde ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredi kullanma imkanına sahip oluyor.

Ziraat Bankası, emekli vatandaşlar ve sigortalı olarak çalışan herkes için destek kredi ödemeleri sunuyor. Bu krediler için banka hesabınızın olması başvurunuzu hızlandırırken, 11 haneli kimlik numaranızı kullanarak ihtiyaç kredisi başvurunuzu kolayca tamamlayabilirsiniz. Başvurunuzun sonucunu hem banka şubelerinden hem de mobil uygulamalar aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Bu kampanya sayesinde Ziraat Bankası müşterileri 50,000 TL’ye kadar kredi alabilirler.

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alanlar da bu özel kampanyadan yararlanma şansına sahiptirler. Banka hesabınız olduğu sürece, şubelere gitmeye gerek kalmadan ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik, başvurunuzu 11 gün içerisinde tamamlarsanız, gelir belgesi gerekmeksizin kredinizi alabilirsiniz. Kredi ödemelerinizi ise internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası’nın İhtiyaç Kredisi kampanyası, nakit ihtiyacı olan herkese hızlı ve pratik bir çözüm sunuyor. Şubelere gitmeden, 11 haneli kimlik numaranızla aynı gün içerisinde başvurun, onay alın ve kredinizi kullanarak destek ödemelerinden faydalanın. Ziraat Bankası aynı zamanda faiz oranlarını güncelleyerek daha cazip koşullarda kredi kullanma fırsatı sunuyor. Bu kampanya ile Ziraat Bankası, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına destek olmayı hedefliyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku