BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ziraat Bankası: Beyaz Eşya ve Elektronik Alışverişlerde 1.000 TL Hediye Fırsatı!

Ziraat Bankası, müşterilerine harika bir fırsat sunuyor. Beyaz eşya ve elektronik eşya alışverişlerinde cebinizi rahatlatacak bu kampanya, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. İşte kampanya detayları:

Ziraat Bankası Kampanyası Nedir?

Ziraat Bankası, beyaz eşya ve elektronik eşya alışverişlerinde Bankkart sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya kapsamında, tek seferde 5.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 250 TL, 20.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara ise 1.000 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Yani, alışveriş yaptıkça kazanacaksınız!

Kimler Kampanyadan Yararlanabilir?

Bu fırsattan yararlanmak için Ziraat Bankası Bireysel Bankkart, Bankkart Başak veya Bankkart Business sahibi olmanız yeterlidir. Kampanya, bu kartlara sahip olan müşteriler için geçerlidir.

Kazanılan Ödüller Nasıl Kullanılır?

Kazandığınız ödül, Bankkart Lira olarak kartınıza anında aktarılacaktır. Yani, alışverişlerinizde kullanabileceğiniz bir hediye para kazanmış olacaksınız.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

  • Kampanyaya sadece asıl kart sahibi müşteriler katılabilir. Ek kart sahipleri kampanyaya dahil değildir.
  • E-ticaret hizmeti sunan üye işyerlerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Yani, fiziksel mağazalardan yapılan alışverişler kampanya kapsamına girerken, online alışverişler bu kampanyaya dahil değildir.
  • Karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanya kapsamında değildir.

Ödüllerin İade veya İptali Durumunda

Kampanya süresi boyunca yapılan işlemlerin iade veya iptal edilmesi durumunda, hediye edilen Bankkart Liralar geri alınacak ve hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku