BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ziraat Bankası’ndan Adınıza 2.500 TL Nakit Hediye! Tek SMS İle Hediyenizi Alın

Yeni yılın coşkusunu yaşadığımız şu günlerde, Ziraat Bankası müşterilerini heyecanlandıracak bir duyuru yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan bu özel kampanya ile 2.500 TL’ye varan bank kartı lira hediyesi kazanma şansı sizleri bekliyor. Bu fırsattan yararlanmak için acele etmelisiniz.

Ziraat Bankası’nın yeni yıl hediye kampanyası, kredi kartı kullanıcıları için özel olarak hazırlandı. Kampanya kapsamında, mücevherden kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, züccaciye ürünlerinden hediyelik eşyalara ve ev tekstiline kadar birçok kategoriye ait alışverişlerde harcadıkça kazanma imkanı sunuluyor.

Kampanyaya katılmak oldukça basit. Tek yapmanız gereken cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne “YENİYIL” yazarak 4757’ye kısa mesaj göndermek. Bu adımı takip ederek kampanyaya katılmış olacaksınız. Katıldığınızda, her alışverişiniz için 250 TL olmak üzere toplamda 2.500 TL’ye kadar bank kartı lira kazanma fırsatını elde edeceksiniz.

Ancak unutmayın, kampanya bugün sona eriyor. Eğer Ziraat Bankası müşterisi ve kredi kartı kullanıcısı iseniz, son fırsatı kaçırmamak için hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra Ziraat Bankası’nın POS makinesi bulunan alışveriş noktalarından alışveriş yaparak hediye liralarınızı kazanabilirsiniz.

Ziraat Bankası, bu yeni yıl hediye kampanyası ile 2024’e coşkulu bir başlangıç yapmanıza yardımcı oluyor. Kazandığınız liraları yeni yılda istediğiniz gibi harcayabilir, dilediğiniz alışverişlerde kullanabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için son başvuru tarihini unutmayın ve hemen başvurun! Yeni yılda daha fazla kazanç ve keyif sizi bekliyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku