BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ziraat Bankası’ndan Gelir Belgesi Gerektirmeyen 30.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası, ihtiyaç sahiplerine özel bir finansal fırsat sunarak gelir belgesine gerek duymadan 30.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Bu kampanya, kişisel ihtiyaçlarını karşılamak, acil harcamalarını finanse etmek veya farklı amaçlar için finansman sağlamak isteyenler için cazip bir seçenek sunuyor. İşte detaylar:

Başvuru ve Son Başvuru Tarihi

Ziraat Bankası’nın bu özel kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, 19 Ekim 2023 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru süreci oldukça basittir. Ziraat Bankası hesabı olanlar hesapları üzerinden başvuruda bulunabilecekleri gibi, en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek de başvurularını yapabilirler.

Gerekli Belgeler

Kredi başvurusu yaparken, aşağıdaki belgelerin sunulması gerekmektedir:

  1. İkamet Belgesi
  2. Nüfus Cüzdanı
  3. Gelir Belgesi (Bu kampanyada gelir belgesi istenmese de, bazı durumlarda talep edilebilir.)

Hızlı ve Kolay Onay

Başvuruları tamamlayan vatandaşlar, kredi taleplerinin aynı gün içinde onaylanmasının ardından hızlı bir şekilde kredilerine ulaşabilirler.

Kredi Faiz Oranları ve Vade Seçenekleri

Ziraat Bankası’nın gelir belgesi gerektirmeyen ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranı oldukça cazip. 36 ay vadeyle kullanılan krediler için yıllık faiz oranı %1,75 olarak belirlenmiştir. Bu, uzun vadeli ödeme seçeneği sunarak bireylerin bütçelerini rahatlatabilme olanağı sağlar.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku