BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

1000 Yatırımlar Holding A.Ş. Borsa İstanbul’da İşlem Görmeye Başladı: BINHO

Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreni sonrasında ‘BINHO’ koduyla işlem görmeye başlayan 1000 Yatırımlar Holding A.Ş., başarılı bir halka arza imza attı. Şirket, yaklaşık 3 milyon yatırımcıya ulaşarak dikkat çeken bir halka arz gerçekleştirdi.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., geniş portföyünde Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri, GO Sharing B.V., Meta Mobilite Enerji A.Ş., Algoritma Donanım ve Yazılım A.Ş. ve Altay Yenilenebilir Enerji Üretim ve Depolama A.Ş. gibi yatırımları barındırarak sektörün önde gelen yatırım işletme şirketleri arasında yer alıyor. Gong törenine Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, 1000 Yatırımlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yöneticileri ve birçok davetli katıldı.

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü’nden Tebrik Mesajı:

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, törende yaptığı konuşmada, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda sermaye piyasalarının büyüme, kalkınma ve yatırımların finansmanında daha fazla sorumluluk alacağını belirtti. 1000 Yatırımlar Holding’in halka arzının, şirketin başarılarına yeni halkalar ekleyerek daha ileriye taşıyacağını ifade etti. Ergun, emeği geçenlere teşekkür ederek şirketi Borsa İstanbul ailesine hoş geldiniz dedi.

1000 Yatırımlar Holding CEO’su: “Bugünün Önemli Bir Kilometre Taşı”

1000 Yatırımlar Holding CEO’su Kadir Can Abdik, törende yaptığı konuşmada, bugünün şirket adına önemli bir kilometre taşı olduğuna inandıklarını ifade ederek, “Geleceğin ekonomisinde önemli rol oynayacak yeni nesil ulaşım, yazılım ve yenilenebilir enerji alanlarına önem veren bir şirket olarak kurulduğumuz günden bu yana sürdürülebilir, teknolojik ve yenilikçi çözümler sunan şirketlere yatırım yapma ilkesini benimsemiş bulunmaktayız.” şeklinde konuştu.

Halka Arzın Başarıyla Tamamlanması:

Abdik, halka arz sürecini yaklaşık 3 milyon yatırımcıya ulaşarak başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirterek, “Gelecek süreçte de halka arzın ardından elde ettiğimiz geliri kullanarak yatırımlarımızı artırmayı, büyütmeyi ve çeşitlendirmeyi hedefliyoruz. Dijitalleşmenin hız kazandığı bir dönemde, değişen dünya ve trendleri analiz ederek orta vadede yüksek getirili sektör ve pazarlara yatırım yapma hedefimizi koruyoruz.” dedi.

A1 Capital Genel Müdürü: “Yüksek Talep Şirkete Verilen Değeri Gösteriyor”

1000 Yatırımlar Holding’in halka arzına liderlik eden A1 Capital Genel Müdürü Mehmet Serkan Esenpak ise yüksek talebin şirkete verilen değeri gösterdiğini belirterek, “Aldığımız yüksek talep şirkete verilen değeri gözler önüne sererken, buradan elde edilecek gelirin büyük oranda şirketin büyümesinde kullanılacak olması da büyük önem taşıyor.” şeklinde açıklama yaptı.

Gelecek Hedefler: Küresel Bir Marka Olma Vizyonu

Halka arzın ardından elde edilen gelirin büyük oranda şirketin büyümesinde kullanılacağını belirten Abdik, “Şirketimiz, güçlü sermaye yapısı ve değerli yatırımcılarımızın desteğiyle küresel bir marka olma vizyonumuz doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında büyümeyi hedeflemektedir. Yatırımcılarımızın ve paydaşlarımızın desteğiyle, daha nice başarılı dönemlere hep birlikte imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku