BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kılıçdaroğlu’ndan tarihi çağrı

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından vatandaşlara tarihi bir çağrıda bulundu.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur için sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla çağrı yaptı. Kılıçdaroğlu “Türkiye için #KararVer” etiketiyle paylaştığı videoda vatandaşları “Vatanını seven sandığa gelsin” sözleriyle oy vermeye davet etti.

“İTHAL OY”

Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasını “Mutlaka ama mutlaka kazanacağız” diyerek sonlandırdı ve şunları söyledi:”Hepinize buradan sesleniyorum. Bu vatanı sokakta bulmadık. Bugün içimize 10 milyon düzensiz mülteciyi alan bu zihniyete vatanımızı teslim etmeyeceğiz.Sınır namus demektir, bu şekilde ifade ettik. Namusumuzu korumaktan aciz olanlar, her gün akın akın içimize sızan bu başıbozuk insan selini seyredenler, gelecekte 10 milyondan 30 milyona çıkarak bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında ithal oy umuduyla hiçbir çaba göstermeyenlere vatanımızı bırakmayacağız.

“KADINLAR”

Kadınlar konusunda da konuşan Kılıçdaroğlu: “Kadınlara eşya gibi bakıp onları sahiplendireceğini iddia edenlere, kadınları domuz bağıyla katledenlere, küçük çocuklara ve evlatlarımıza zarar verenlere karşı vatanımızı bırakmayacağız.”

“RUSYA”

“Daha geçmişte Büyük Ortadoğu Projesi’nin Eşbaşkanı olan, ancak şimdi Rusya’nın etkisi altında el pençe divan duran sahte bir dünya liderine karşı vatanımızı bırakmayacağız.”

Kılıçdaoğlu’nun attığı twit rekor kırdı

“DEPREM”

“Depremde on binlerce vatandaşımız can verirken, deprem sabahı korkusundan askere ‘Dur’ emrini veren, insanlar enkaz altında yardım beklerken kan satan ve çadır satan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız.Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarını işine geldiğinde ‘Kürt’, işine gelmediğinde ‘PKK’lı’, işine geldiğinde ‘mütedeyyin’, işine gelmediğinde ‘FETÖ’cü’ olarak damgalayan bu zihniyete karşı vatanımızı bırakmayacağız.”

“FETÖ”

“Amerika ve FETÖ ile işbirliği yaparak milli orduya kumpas kuranlara, Balyoz ve Ergenekon davalarında vatansever subaylarımızı hapse atanlara, ordunun en hassas noktası olan kozmik odayı hainlere açarak onlarca vatansever istihbaratçının şehit olmasına sebep olanlara karşı vatanımızı bırakmayacağız.”

“VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN”

Vatana sevdalı olanlar! Şimdi zaman sandık başına gelme zamanı. Gerçek vatanseverler, bedel ödeyenler, yanlış algılara ve muhalefeti taklit edenlere kanmayın. Onlar sizi kandırmak istiyor.Ve siz, gençler, harekete geçin! Kendinizi özgürleştirin, üzerinizdeki ölü toprağını atın. Vatana sevdalı olanlar, sandığa gelin. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Kesinlikle ve mutlaka zafer elde edeceğiz.”

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku