BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

ABD İstihbarat Yetkililerinden Şok İddialar: Gizli El Yapımı Gemiler ve İnsan Dışı Zeka İddiaları!

ABD’de eski bir istihbarat yetkilisi tarafından yapılan iddialar ve meslektaşlarından gelen destek üzerine UFO ve tanımlanamayan anormal olaylar (UAP) konusu daha fazla dikkat çekmeye başladı. Bu iddiaların ardından Pentagon tarafından paylaşılan bir raporda da UAP’larla karşılaşıldığı belirtilmişti.

Eski istihbarat yetkilisi David Grusch

Eski istihbarat yetkilisi David Grusch, ABD’nin envanterinde insan yapımı olmayan araçlar bulunduğunu iddia etti. Grusch’a göre, ABD hükümeti yıllardır bu tür araçları ele geçiriyor ve analizler de bunların insan dışı zekaya işaret ettiğini gösteriyor. Ancak Grusch, bu bilgilerin Kongre’den saklandığını ve iddialarını sunduğunda hükümet yetkililerinden misilleme adımları gördüğünü öne sürdü.

Grusch’un açıklamalarına destek veren başka bir istihbarat yetkilisi olan Jonathan Grey, “egzotik materyallerin” varlığını doğruladı ve “yalnız olmadıklarını” belirtti. Ayrıca, Grusch’a destek veren diğer eski meslektaşları da onun karakteri hakkında olumlu görüşler bildirdi.

Pentagon tarafından yayınlanan bir raporda

Bu iddialar ve destekleyici açıklamalar, son yıllarda UFO’larla ilgili inandırıcı gözlemlerin ve raporların artış göstermesiyle birlikte gelmiştir. Pentagon tarafından yayınlanan bir raporda da 140’tan fazla UAP’ya rastlandığı belirtilmişti. Donanmada görevli pilotlar, ABD kıyılarında garip gemilerle sık sık karşılaştıklarını ifade etmişlerdir.

Tüm bu gelişmeler, UFO ve UAP fenomenine ilişkin daha fazla araştırma ve açıklama yapılmasını gerektiren önemli bir konuyu gündeme getiriyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku