BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Acı Haber Sabah Saatlerinde Geldi! Serdar Ortaç’dan Kötü Haber! Göz Yaşları İçerisinde Anlattı!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, uzun bir süredir mücadele ettiği Multiple Skleroz (MS) hastalığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ortaç, son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunları hakkında konuşarak, hastalığın ciddiyetini vurguladı.

Serdar Ortaç, şarkıları ve sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlarla tanınan bir isim olarak biliniyor. Ancak son günlerde sağlık sorunları nedeniyle gündeme gelmeye başladı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bir güzellik merkezinde görüntülendi ve burada yaptığı bakımın ardından hastalığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı, MS hastalığına dikkat çekerek, son dönemde yaşadığı zorlukları ve hastalığın seyrini paylaştı. Ortaç, “Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok, 3 atak geçirdim, 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz” dedi.

Ayrıca, psikolojik olarak da zor günler geçirdiğini belirten Serdar Ortaç, kendini ihmal ettiğini ve depresyondan çıkamadığını söyledi. Arkadaşı tarafından bir güzellik merkezine davet edildiğinde geldiğini ve buranın kendisine ilaç gibi geldiğini ifade etti. Aynı zamanda kişisel bakımın sadece kadınlar için değil, erkekler için de önemli olduğunu vurgulayan sanatçı, mesleği gereği iyi görünmek istediğini ancak hastalığının ardından bakım konusunda daha da özenli davranamadığını dile getirdi.

Serdar Ortaç’ın yaşadığı bu sağlık sorunları ve hastalıkla mücadelesi, hayranları tarafından yakından takip ediliyor ve sanatçıya destek mesajları gönderiliyor. MS hastalığı, Türkiye’de ve dünya genelinde birçok kişinin yaşadığı bir sağlık sorunu olup, hastaların yaşam kalitesini etkileyebilecek ciddi sonuçlar doğurabilmektedir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku