BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Acun çalışanlarına öyle bir şey yaptı ki, görenler “yok artık” dedi

Acun Ilıcalı’dan Çalışanlarına Büyük Jest: 1100 Çalışan ve Aileleri Alaçatı’da Tatilde

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, TV8 kanalı ve Acun Medya’da çalışan 1100 personeli ve ailelerini unutulmaz bir tatil deneyimiyle buluşturdu. Ilıcalı’nın bu cömert jesti, sosyal medyada büyük ilgi ve takdir topladı.

Acun Ilıcalı, sık sık magazin dünyasının ve televizyon sektörünün gündemine gelen isimlerden biri olarak bilinirken, bu sefer de çalışanlarına yönelik yaptığı jestle dikkatleri üzerine çekti.

1100 çalışanı ve ailelerini Alaçatı’ya tatile götüren Ilıcalı, burada ekibiyle birlikte keyifli etkinliklere katıldı ve unutulmaz anılar biriktirdi. Tatil boyunca Acun Ilıcalı, çalışanları ve aileleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu jest, Acun Ilıcalı’nın sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri haline gelmesine neden oldu. Televizyon yapımcısı ve sunucusu, çalışanlarına verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

Geçtiğimiz aylarda mesai saatleri konusundaki görüşleri ve sabah erken uyanma ile yaz aylarında çalışma konularındaki açıklamalarıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı, bu kez tatil jestiyle pozitif bir şekilde dikkat çekti. Acun Ilıcalı’nın bu tür jestleri, iş dünyasında çalışanların motivasyonunu artırıcı ve bağlılık yaratıcı etkileriyle bilinir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku