BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Adana’da Deprem Oldu! Kaç Şiddetinde Oldu? Yaralı var mı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden 10 il etkilenmişti ve bunlardan biri de adana olmuştu. Hasar alan adana da eğitime ara verilmişti. Aradan zaman geçtikten sonra tekrar deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden sonra etkilediği 10 ilin faylarını tetiklemişti. Prof. Dr. Naci Görür çıktığı programlarda Kahramanmaraştaki depremin çevre illerdeki faylara enerji transfer ettiğini ve orada bir deprem olabileceğini yine dikkat çekmişti.

Kaç Şiddetinde Deprem Oldu?

Adana da bugün deprem meydana geldi. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler çevre illerin fay hatlarına enerji transfer ettiği söylenmişti. Depremin büyüklüğü halkta paniğe neden oldu. Adana Saimbey ilçesinde deprem meydana geldi.

Saimbey ilçesinde 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamalara göre 7.7 kilometre derinliğinde meydana geldiği söylendi. Gelen bilgilere göre şuanlık herhangi bir can kaybının olmadığı bildirildi. Binalara hasar tespit çalışmaları başlanacağı söylendi. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku