BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

AK Parti genel af ile ilgili net konuştu

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, daha önce çeşitli kanallar üzerinden dile getirilen af açıklamalarıyla ilgili açıklama yaptı.

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ise daha önce “genel af” değil, ancak bir affın gündeme gelebileceği yönünde bir açıklama yapmıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, genel af gibi bir gündemlerinin olmadığını belirterek, “Milletvekilimizin bir yerde verdiği beyanatmış. Bizim öyle bir gündemimiz yok” şeklinde konuştu.

Dağ, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak ise “Bizim için sevindirici. Milletimize teşekkür ediyoruz” dedi. Yerel seçimlere ilişkin ise şunları söyledi:

“Her seçime hazırız. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız, yerel seçimlere hazırlanın şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu, büyük bir liderlik örneği. O gün, ben genel merkezdeydim. Seçim sonuçları belli olduktan sonra birkaç konuda talimat almak için bir arkadaşımla görüşmemiz gerekiyordu.

Cumhurbaşkanımız bize bile talimatlarını verdi. Kendisi gerçekten büyük bir lider, yorulmuyor. Rehavet yok, zafer sarhoşluğu yok. MYK’da strateji ekibi de belirlendi ve toplantı yapıldı. Adım adım ve il il çalışarak bu seçimlere hazırlanacağız. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde milletimiz part-time çalışan, şovmenlik yapan, işi gücü reklam olan belediye başkanlarından kurtulacak.”

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku