BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ankara’da Kadın, Eşi Tarafından Tülbentle Boğularak Hayatını Kaybetti

Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana gelen üzücü bir olay, bir kadın, kocası tarafından boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Dikmen Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Ayan (67) ve Münevver Ayan (60) çifti arasında yaşandı. Saat 14.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma hızla büyüdü ve trajik bir sona yol açtı. Ahmet Ayan, eşi Münevver Ayan’ı tülbentle boğarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Komşuların İhbarı Sonrası İhbar ve Gözaltına Alma

Olayın duyulması üzerine komşuların ihbarı sonucu polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Ancak kontrol sırasında Münevver Ayan’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Ahmet Ayan’ı gözaltına aldı.

Eşinin Psikolojik Sorunları İddiası

Aile yakınları, Ahmet Ayan’ın ciddi psikolojik sorunlar yaşadığını ve tedavi gördüğünü belirtti. Mehmet Büyükhatipoğlu (52), olayla ilgili şu sözleri paylaştı: “Kadın yıllarca temizlikçilik, çocuk bakıcılığı yaptı. Aileyi ayakta tutmak için uğraşan bir kadındı. Çok iyi bir insandı, ömrü boyunca büyük zorluklar çekerek yaşadı.”

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku