BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ariana Grande’nin mutluluğu kısa sürdü

Amerikalı şarkıcı Ariana Grande, emlakçı Dalton Gomez ile olan evliliğinin sona erdiği iddialarıyla gündeme geldi. 2021 yılında dünyaevine giren çiftin arasında kara bulutlar dolaştığı ve boşanma sürecine girildiği konuşuluyor.

Son zamanlarda sık sık yüzüğünü takmadığı gözlemlenen Grande, son olarak Wimbledon’da yüzüğü olmadan görüntülendi. Bu durum, ilişkilerinin sorunlu bir dönemden geçtiği spekülasyonlarına neden oldu. İkilinin, “Wicked” adlı film için ayrı yaşamaya başladığı Ocak ayından bu yana evliliklerinin zorluklarla dolu olduğu konuşuluyor.

TMZ’nin yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Ariana Grande ve Dalton Gomez’in ilişkilerinin boşanma noktasına geldiği ifade edildi. Ancak ünlü çift, şu ana kadar boşanma konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. İddialara rağmen, ikilinin arkadaş kalmayı başardığı ve ayrılık sürecinin Ocak ayından önce başladığı da belirtiliyor.

Ariana Grande’nin aşk hayatı da oldukça dikkat çekici bir geçmişe sahip. Şarkıcı, 2014-2015 yılları arasında rap şarkıcısı Big Sean ile ilişki yaşadı. Ardından 2015-2016 yılları arasında Ricky Alvarez, 2016-2018 yılları arasında ise 2018’de hayatını kaybeden Mac Miller ile aşk yaşadı. 2018’de komedyen Pete Davidson ile dört ay nişanlı kalan Grande, daha sonra 2019 yılında müzisyen Mikey Foster ile anıldı.

Ariana Grande ve Dalton Gomez’in evliliklerinin sona erip ermediği konusunda net bir açıklama olmasa da, hayranları ve medya, çiftin ilişkilerindeki gelişmeleri yakından takip etmeye devam edecek.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku