BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Beşiktaş’ın Gaziantep FK’yı 2-0 Mağlup Ettiği Karşılaşmada Vukas’tan Değerlendirme

Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK’yi 2-0 mağlup eden Beşiktaş’ın yardımcı antrenörü Hari Vukas, galibiyeti önemli bir adım olarak nitelendirdi. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Vukas, takımın performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sakatlık ve Hastalık Sorunlarına İşaret

Vukas, alınan galibiyetin önemine vurgu yaparak, “Bu bizim için çok önemli bir zafer. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, oldukça mutluyuz.” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’taki sakatlık ve hastalık sorunlarına dikkat çeken Vukas, “3-4 günde bir maç oynuyor olmamız sakatlık ve hastalıkları beraberinde getirebiliyor. Bugün sakat ve hasta oyuncularımız vardı. Mert kırmızı kart cezası nedeniyle yoktu. Bu durum ilk 11’i belirlemeyi zorlaştırıyor. Ancak ilerleyen süreçte daha az sakatlık yaşayarak, daha sağlıklı bir kadro kuracağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kondisyon Durumu ve Performans Değerlendirmesi

Hırvat futbol adamı, takımdaki kondisyon durumu hakkındaki soruya ise, “Önceki dönemle ilgili konuşamam. Benim buradaki sürecimde 3 maç oynadık. Galatasaray maçında 1 eksikle oynasak da fiziksel olarak iyi koştuk. Bodo maçında da güçlü bir performans sergiledik. Bugün de takımın fiziksel durumu tatmin ediciydi. Gaziantep gibi derin savunma yapan takımlara karşı önde basmak ve risk almak zorunda kalıyorsunuz. Uzun toplarda geriye koşmak gerekiyor ve bu konuda da iyi bir performans sergiledik.” şeklinde cevap verdi.

Geçmiş Dönemdeki İddialar ve Ante Rebic

Ayrıca, Vukas, Şenol Güneş döneminde iddia edilen kondisyon sorunlarının doğru olmadığını belirtti. Forma şansı bulamayan Ante Rebic hakkında da, “Rebic takımın bir parçası. Bugün hocanın tercihiydi. Gelecekte her oyuncuya olduğu gibi ona da ihtiyacımız olduğunu biliyoruz.” dedi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku