BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Yeni İddia: Arda Güler Real Madrid’den ayrılıyor

Futbol dünyasında adı son dönemlerde sıkça gündeme gelen genç yetenek Arda Güler’in transferiyle ilgili heyecan dolu gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Güler için İspanyol basınında birçok iddia ortaya atılırken, genç oyuncunun kiralık formülü masada olduğu konuşuluyor.

Gençlerbirliği altyapısından Fenerbahçe’ye transfer olan ve kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, Türk futbolunun geleceği olarak görülüyor. Ancak Real Madrid’e transfer olduktan sonra forma şansı bulmakta zorlanan ve La Liga’da sadece 22 dakika süre alabilen Güler için transfer spekülasyonları hiç durmuyor.

İspanyol basınında yer alan Super Deporte’nin aktardığı bilgilere göre, Real Madrid Güler’i ilk etapta kiralık göndermeyi düşünmese de, genç oyuncunun daha fazla forma şansı bulması için kiralanabileceği ifade edildi. Haberde, Arda Güler için Bayer Leverkusen ve Tottenham gibi takımların devrede olduğu belirtiliyor.

Tottenham’ın transferde en ciddi aday olduğu vurgulanırken, Bayer Leverkusen’in ise Xabi Alonso’nun takımda kalması durumunda adımların atılacağı kaydediliyor. Ancak henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, Arda Güler’in geleceğiyle ilgili heyecan verici gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor. Futbolseverler, genç yeteneğin hangi takıma transfer olacağını merakla bekliyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku