BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Real Madrid Başkanı, Arda Güler için kararını verdi

Real Madrid’in genç yeteneği Arda Güler için kulüp başkanı Florentino Perez’in kararı netleşti. Son dönemde adı transfer dedikodularına karışan milli futbolcu için Perez, gelen teklifleri veto etti.

LaLiga ekibi, sezon başında Fenerbahçe’den 20+10 milyon euro karşılığında transfer ettiği Arda Güler’in, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzunca bir süre formasından uzak kalmıştı. Ancak genç yıldız, Kral Kupası’ndaki Arandina maçıyla formasına kavuşmuş ve ilk 11 başladığı müsabakada 59 dakika sahada yer almıştı. İspanya Süper Kupa’da Atletico Madrid’e karşı da 8 dakika forma giyen Arda, daha sonra ligde oynanan üç maçta forma şansı bulamamıştı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Almeria maçında ise yedek bekleyen Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti’nin kendisini oyuna almamış olmasının ardından tepki göstererek kulübeye yeleği fırlatmıştı. Ancak yaşananların ardından Perez’in Arda Güler’i kiralık ya da bonservisiyle birlikte göndermeyi düşünmediği ve teknik direktör Ancelotti’nin de başkan ile aynı fikirde olduğu belirtildi.

İspanya basını, Arda Güler’in sezon sonunda Real Sociedad’a kiralık olarak transfer olacağını iddia etmiş olsa da, Perez’in böyle bir adım atmama kararı aldığı ifade edildi. Arda Güler’in Real Madrid ile 2029’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu gelişmelerle birlikte Arda Güler’in Real Madrid kariyerindeki geleceği merakla beklenmeye devam ediyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku