BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Beşiktaş’ın Yeni Dönemi: Samet Aybaba

Beşiktaş, bu sezon beklenen performansı sergileyemeyerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde istenilen sonuçları alamayan takım, eski teknik direktörü Şenol Güneş ile yollarını ayırdı. Ancak değişiklikle birlikte arzu edilen başarı elde edilemedi.

Bu süreçte, Beşiktaş, tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz ile çalışma kararı aldı. Ancak teknik direktör konusunda belirsizlik devam etti. Son gelişmelere göre, Beşiktaş’ın yeni teknik adamı şaşırtıcı bir isim olarak ortaya çıktı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun bildirdiğine göre, başkan adayı Hasan Arat, efsane isimlerden biri olan Samet Aybaba ile temasa geçti.

Hasan Arat’ın seçimi kazanması durumunda, Samet Aybaba’ya futbol direktörlüğü görevini teklif edeceği söyleniyor. İlk görüşmenin olumlu geçtiği ve her iki tarafın da bu işbirliğine sıcak baktığı ifade ediliyor.

Hasan Arat, bu konuda Candaş Tolga Işık’a yaptığı açıklamada, “Görüştüm. Bütün Beşiktaşlılarla görüşmeye de devam edeceğim ama şu an için hiç kimseye hiçbir teklif yok. Tek planım var o da Beşiktaş futbol yönetiminin iskeletini Beşiktaşlılara teslim etmek” dedi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku