BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Beyazıt Öztürk’ten Beyaz Show’un Dönüş Heyecanı!

Beyazıt Öztürk, popüler televizyon programı Beyaz Show’un yeni sezonunun başlayacağını duyurdu ve bu sevindirici haberin ardından özlem dolu bir paylaşım yaptı. Öztürk, geçmiş yıllara ait bir Beyaz Show sahnesinin fotoğrafını paylaşarak özlemini dile getirdi. Bu paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Son olarak TV8 kanalında yayınlanan O Ses Türkiye programıyla izleyici karşısına çıkan sevilen şovmen Beyazıt Öztürk, merakla beklenen haberi bir canlı yayında açıklamıştı. Öztürk, “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadelerini kullanarak hayranlarını sevindirmişti.

Televizyon ekranlarına geri dönmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. Öztürk, Beyaz Show’a geçmişte konuk olan Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak gibi isimlerin bulunduğu bir bölümden bir fotoğraf karesini paylaştı ve altına “Ben de özledim ben de” notunu düştü.

Beyazıt Öztürk’ün bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Instagram kullanıcıları, “Biz de seni özledik” diyerek ünlü şovmene çağrıda bulundular.

Beyazıt Öztürk’ün Beyaz Show’un yeni sezonunun başlayacağını duyurmasının ardından hayranları, heyecanla programın geri dönüşünü beklemeye başladı. Öztürk’ün paylaştığı nostaljik fotoğraf, geçmişteki unutulmaz anları hatırlatırken, izleyicilerin programa olan özlemi daha da arttı.

Beyaz Show, uzun yıllardır Türkiye’nin en sevilen ve izlenen talk show programlarından biri olmuştur. Beyazıt Öztürk’ün başarılı sunumu ve ünlü konuklarıyla renklenen program, komik skeçler, röportajlar ve eğlenceli oyunlarla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarmıştır. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Beyaz Show hayranları, yine unutulmaz anlar ve keyifli sohbetlerle dolu bir program izleme fırsatı bulacaklar.

Tepki Göster
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku