BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Buket Aydın ve Şahan Gökbakar Kavgasına Tuğba Ekinci de Katıldı

Buket Aydın ve Şahan Gökbakar Arasındaki Söz Savaşı Büyüyor: Tuğba Ekinci de Dahil Oldu.

Televizyon sunucusu Buket Aydın’ın erkeklerle ilgili yaptığı tartışmalı açıklamaları, ünlü komedyen Şahan Gökbakar tarafından alay konusu yapılmış ve aralarında sert bir söz savaşı başlamıştı. Bu olayın ardından Tuğba Ekinci de konuya ilginç bir yorum getirdi.

Buket Aydın, katıldığı bir programda erkeklerin maddi durumuna dair açıklamalarda bulunmuş ve “Erkek seni bir yere götürdüyse hesabı öder, bu erkekliğin doğasından gelir. Ben kadınım, ben öderim yok. Beni yemeğe götürmesin kardeşim, bana bir yemek ısmarlıyamıyorsa zaten benimle aynı statüde değildir” ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamalar üzerine Şahan Gökbakar, sosyal medya üzerinden Aydın’ı ti’ye almıştı. Ardından Buket Aydın, Özgür Demirtaş ile yaşadığı polemiğin ardından Şahan Gökbakar’ı kadın düşmanı olmakla suçladı ve skandal sözlerle hedef aldı.

Şahan Gökbakar ise bu suçlamalara eşi Selin Ortaçlı üzerinden cevap verdi. Ancak Buket Aydın, TV8’de yayınlanan bir programa bağlanarak Gökbakar’ın eşi Selin Ortaçlı’ya yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Bu gelişmelerin ardından Tuğba Ekinci, olaya farklı bir bakış açısı getirerek ilginç bir yorum yaptı. Magazin olaylarına ilişkin düşünceleriyle bilinen Ekinci, “Buket çok hoş bir kadın tabii ki açlarla görüşecek değil. Şahan Gökbakar’ın kariyeri olmasaydı eşi hanımlık yapar mıydı. Şaka k.ka oldu” şeklinde konuştu.

Bu yorum, magazin dünyasında da şaşkınlık yarattı ve olaya yeni bir boyut kazandırdı. Buket Aydın ve Şahan Gökbakar arasındaki söz savaşının, magazin dünyasını uzun süre meşgul edeceği tahmin ediliyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku