BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Cem Yılmaz’ın Esprileriyle Gülümsettiği Ödül Töreninde Merve Dizdar’a Övgüler Yağdırdı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, katıldığı bir ödül töreninde esprileriyle çevresindekileri güldürdü. Yılmaz, “Erşan Kuneri” filmindeki rol arkadaşı Merve Dizdar’ın 76. Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmasıyla ilgili yorum yaparken, “Ben, şahsen bu kadınla oynadım” şeklinde övgülerde bulundu.

Ben, Şahsen Bu Kadınla Oynadım

Cem Yılmaz, Merve Dizdar’ın büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, “Ben, şahsen bu kadınla oynadım” sözleriyle ona olan saygısını dile getirdi. Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Palmiye kazanan Merve Dizdar’ın bu başarısını takdir eden Yılmaz, gelecekte gururla onunla birlikte çalışmış olduğunu ifade etti.

Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Memleketin güzel insanları ile bir aradayız. Çok müzisyen arkadaşım var. Mazhar Alanson, Nil Karaibrahimgil gibi isimlerle çok vakit geçiriyorum. Müzik benim hayatımın bir parçası, bunu filmlerime de yansıtıyorum. Bunun dışında Kemal şu aralar spor yapıyor. Sanırım benden ilham aldı. ‘Benim karın kaslarım var’ diyor. Ben ise hayatımın en şişman dönemini yaşıyorum.”

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku