BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

CHP Ataşehir İlçe Seçim İrtibat Bürosu’na Silahlı Saldırı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisinin Ataşehir’deki seçim irtibat bürosunun saldırıya uğradığını ve üç el kuru sıkı silahla ateş edildiğini duyurdu. Saldırıda, Kemal Kılıçdaroğlu posterleri ve camlara sloganlar yazıldığı da bildirildi. Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, saldırının Örnek Mahallesi’nde gerçekleştiğini belirtti.

İstanbul Valiliği, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, Ataşehir ilçesi Örnek Mahallesi’nde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve silahla havaya ateş edildiği ihbarının alındığını açıkladı. Olay yerinde üç kuru sıkı silah kovanı bulunurken, güvenlik güçleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda, altı kişinin parti flamalarını kesip camlara yazı yazarken, plakasız bir motosikletli iki şüphelinin de havaya ateş ettiği tespit edildi.

Valilik açıklamasında, şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Bu saldırı, son dönemde Türkiye’deki siyasi gerginliklerin artması ve siyasi parti binalarına yönelik saldırıların artması nedeniyle büyük endişe yaratıyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku