BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Danışman ve Başdanışmanları Görevden Aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan tüm kişileri görevden aldı. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun bu kararıyla beraber söz konusu atamaların sonlandırıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan kişilerin görevlerinin sona erdirildiğini duyurdu. Parti tarafından yapılan yazılı açıklamada, bu kararın 14 Haziran 2023 itibariyle yürürlüğe girdiği belirtildi.

Açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi Danışman ve Başdanışman olarak atanan tüm kişilerin, görevleri 14 Haziran 2023 tarihi itibariyle sonlandırılmıştır” denildi.

CHP’nin aldığı bu kararın ardında hangi nedenlerin yattığına dair herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak bu tür görev değişikliklerinin siyasi partilerde zaman zaman gerçekleştiği bilinen bir durum.

danışman ve başdanışman kadrosunda

Partinin yaptığı açıklama ile birlikte Kılıçdaroğlu’nun danışman ve başdanışman kadrosunda yer alan kişilerin görevleri sona ermiş oldu. Açıklamada, bu kişilere yaptıkları çalışmalar için ayrı ayrı teşekkür edildiği ifade edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu kararıyla birlikte, parti içinde danışmanlık görevlerinde değişikliklerin yaşanması bekleniyor. Görevden alınan danışman ve başdanışmanların yerine kimlerin atanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Bu gelişmeler, CHP’nin politik stratejilerinde ve parti içi yapılanmasında bir dönüşüm sürecine işaret edebilir. Önümüzdeki dönemde, Kılıçdaroğlu’nun yeni danışman ve başdanışman kadrosunu oluşturarak parti çalışmalarına yön vereceği düşünülmektedir.

Görevden alınan danışman ve başdanışmanların istifaları veya yeni atanacak isimlerle ilgili detayların ilerleyen süreçte kamuoyuna açıklanması beklenmektedir.

CHP’nin bu kararı, parti içindeki yapılanmada ve politika alanındaki stratejilerinde değişikliklere işaret ediyor olabilir. Önümüzdeki dönemde, Kılıçdaroğlu’nun yeni danışman ve başdanışman kadrosunu oluşturarak parti çalışmalarına yön vereceği düşünülmektedir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku