BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Cinayet zanlılarının ilk ifadesi ortaya çıktı

Esenyurt, İstanbul’da meydana gelen silahlı saldırı olayı ülkenin gündemini sarsmaya devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan bir tekel bayisine düzenlenen saldırıda, Murat Özerbay, Tarık Özerbay, Azat Özerbay ve Samet Özer isimli şüpheliler dükkanda bulunan üç genci kurşun yağmuruna tuttu. Bu korkunç olayda Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, Yusuf Erzen ise ağır yaralandı.

Saldırganlar, olayın ardından kaçmaya çalışsa da polis ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda hepsi yakalandı. Murat Özerbay ve Samet Özerbay’ın yakalanmasının ardından şimdi de saldırıyı gerçekleştiren ve iki kişinin hayatına son veren Tarık Özerbay ve oğlu Azatbu Özerbay polis tarafından ele geçirildi.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden Tarık Özerbay’ın ilk ifadesi alındı. İfadesinde “Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Whatsapp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü” şeklinde beyanda bulundu.

Olayla ilgili olarak soruşturma halen devam ediyor. İstanbul Esenyurt’taki bu korkunç saldırı, ülkedeki güvenlik ve şiddet tartışmalarını tekrar gündeme getirirken, adli makamların şüphelilerle ilgili yargı süreci devam ediyor.

(Cumhuriyet)

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku