BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Cristiano Ronaldo Depremzedeler için İmzalı Formasını Açık Artırmaya Çıkardı!

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Ronaldo Türkiye’deki deprem için adım attı. Depremde olanlara sessiz kalmayanlardan olan Ronaldo destek için harekete geçti. Ronaldo insanlara yaptığı destek ve yardımlar ile de bilinir. Kahramanmaraşta önce 7.7 daha sonra 7.6 lık Depremler meydana geldi ve Türkiye’de daha önce görülmemiş bir olaya tanıklık etti.

Bu deprem 10 ili etkilemiş ve tüm Türkiye seferber olmuş durumda. Depremden dolayı eğitime 1 hafta ara verildi. Ardından yabancı ülkelerden destek için insanlar geldi. Bir diğer yandan 10 ilde 3 ay Ohal ilan edilmişti. Mhp lideri Devlet Bahçeli 1 Milyon Tl yardım yapacağını duyurdu. Bu duruma sessiz kalmayan ünlü futbolcuda yardım için harekete geçti.

Ronaldo’da Türkiye’ye yardım için İmzalı formasını açık artırma çıkararak oradan gelen para ile Depremzedelere göndereceğini açıkladı. İmzalı formadan gelecek olan para depremzedeler için yardım olacak.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku