BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Cristiano Ronaldo’nun 2 Golüyle Al Nassr, Arap Kulüpler Şampiyonası’nda Zaferi Kazandı

Suudi Arabistan’ın Taif kentindeki King Fahd Stadı’nda gerçekleşen Arap Kulüpler Şampiyonası finalinde Al Nassr ile Al Hilal takımları karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal, Michael’in 51. dakikada attığı golle öne geçti. Ancak, Abdulelah Al Amri’nin 71. dakikada kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kalan Al Nassr, Cristiano Ronaldo’nun 74. dakikada attığı golle durumu 1-1’e getirdi.

Normal süresi 1-1 sona eren müsabakanın uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan Cristiano Ronaldo, 98. dakikada attığı golle Al Nassr takımına 2-1’lik galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Al Nassr, Arap Kulüpler Şampiyonası’ndaki ilk zaferini elde etti. Takımın kadrosunda Sadio Mane, Seko Fofana, Marcelo Brozovic, Anderson Talisca ve Alex Telles gibi önemli oyuncular da yer aldı.

Öte yandan, Al Hilal takımı, kadrosunda Sergej Milinkovic-Savic, Ruben Neves, Malcom ve Kalidou Koulibaly gibi oyuncuları barındırmasına rağmen daha önce 2 kez şampiyon olduğu kupada 3. kez finalde kaybetmiş oldu.

Al Nassr, Cristiano Ronaldo’nun liderliğindeki etkileyici performansıyla Arap Kulüpler Şampiyonası’nda zafer elde ederken, Al Hilal ise yıldız oyuncularına rağmen bu kez kupayı kazanamama üzüntüsü yaşadı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku