BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Cevap Verdi

Adana’da bugün gerçekleştirilen bir mitingde, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları için önemli bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşma sırasında miting alanında bulunan Akdeniz Staj ve Çıraklık Sigortası Mağduru üyelerin çağrılarına yanıt verdi. Üyeler, “staja müjde, çıraklığa müjde” sloganlarıyla seslerini duyurmaya çalışırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da kalabalığın ısrarı karşısında, “Vereceğiz… Daha ne müjdeler vereceğiz” şeklinde cevap verdi.

Bu önemli açıklama, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları arasında büyük bir sevinç ve umut dalgası yarattı. Konuyla ilgili olarak, resmi X hesabından paylaşılan bir video ile duyuru yapıldı.

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, uzun süredir emek verdiği halde SGK tarafından atölyelerde geçen yılların emeklilikte işe giriş başlangıç tarihi olarak kabul edilmemesinden dolayı mağdur olduklarını belirtiyorlar. Bu nedenle, Türkiye genelinde Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği kuruldu ve seslerini yetkililere, TBMM’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurarak haklarını talep ediyorlar.

Mağdurların talepleri üzerine yapılan son açıklama, umutların yeşermesine sebep oldu. Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği sözün ardından umutlarını artık haklarının tanınması yönünde yoğunlaştırmış durumda. Şimdi gözler, yetkililerin atacakları adımlara çevrilmiş durumda ve mağdurların seslerinin duyulması için adil bir çözüm bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku