BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Danilo Şef’i görenler gözlerine inanamadı

MasterChef All Star heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Ancak geçtiğimiz program Danilo Şef’i görenler gözlerine inanamadı.

Bu yıl büyük bir heyecan ve yarışmacı kadrosuyla ekranlara gelen MasterChef All Star, tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden lezzetli tabaklar çıkarmaya çalışan yarışmacılar, takım oyunlarında da oldukça zorlu yemekler çıkarmak için hayret ediyor.

Zaman zaman gergin anların da yaşandığı yarışmada Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef, bazı tabakları seçmekte oldukça zorlandıkları görüldü. Hafta başı birbirinden lezzetli hamburgerler yapan yarışmacılar, mavi takım kaptanlığını almak için kıyasıya yarıştı. 

Hamburgerleri Samer Şef’ten sonra deneyen isim ise Danilo Şef’i görenler şok oldu. Fiziği ve giyimi ile sürekli beğenilen isim olan Danilo Zanna’nın kilo aldığı görüldü.

Fit giyim tarzını bol gömleklere bırakan Danilo Şef’in yeni hali sevenleri tarafından beğenilmedi. Danilo Şef’in kiloları yarışmada mı yoksa kişisel hayatında mı aldığı merak konusu… 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku