BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Dilan Polat soruşturmasında yeni gelişme

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan ünlü iş insanı Engin Polat’ın anneannesi Zehra Yılmaz, sağlık sorunları nedeniyle savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik yapılan operasyonlar, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla ülke gündemini meşgul etmişti. Operasyon kapsamında 17 şüpheli gözaltına alınmış ve emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

Ancak, gözaltına alınanlar arasında bulunan Engin Polat’ın anneannesi Zehra Yılmaz’ın sağlık sorunları göz önünde bulundurularak savcılık kararıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Zehra Yılmaz’ın durumuyla ilgili detaylı bilgi verilmedi.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik soruşturma devam ederken, operasyonun detayları ve şüphelilerin durumu kamuoyu tarafından yakından takip edilmektedir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku