BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ekrem İmamoğlu, Başak Demirtaş hakkında konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yedikule Gençlik Spor Tesisi’nin açılış töreninde gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu’nun açıklamaları arasında DEM Parti’nin İstanbul’da Başak Demirtaş’ı aday göstereceği iddiaları ve AK Parti’nin adayı Murat Kurum’un ‘Kanal İstanbul’ sözleri öne çıktı.

Başak Demirtaş iddialarına yanıt veren İmamoğlu, “Bir başka partinin aday çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili yorum yapmak doğru bir şey değil” ifadesini kullandı. Bu konuda net bir açıklama yapmaktan kaçınan İmamoğlu, politik arenadaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Dün AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’a yöneltilen “Mega projelerden biri de Kanal İstanbul mu?” sorusuna verdiği yanıtı değerlendiren İmamoğlu, “İstanbul’un gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde olmayacak dedik. İstanbul halkı neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa biz de hep onların isteği ve dilekleri doğrultusunda çalışacağız ve bu beklentileri karşılayacak projeler yapacağız. Öncelik sıralaması olacak” şeklinde konuştu.

İmamoğlu, “Oy almak, oy kazanmak nelere muktedir. Milletin dediği oldu” ifadelerini kullanarak, halkın talepleri doğrultusunda yönetim anlayışlarını şekillendireceklerini vurguladı. İstanbul’da gerçekleşecek olan seçimler öncesinde siyasi atmosferdeki gelişmelerin yakından takip edildiği göz önüne alındığında, İmamoğlu’nun açıklamalarının önemli bir yere sahip olduğu görülüyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku