BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Elon Musk Twitter’ın logosunu değiştirdi

Popüler sosyal medya platformu Twitter’da mavi kuş yerine dogecoin sembolü köpek yer almaya başladı. Twitter’ı 44 milyar dolara satın alan SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk Twitter’ın logosunu değişerek Dogecoin’in logosunu kullandı.

Dünay çapında milyonlara kullanıcıya sahip olan Twitter’ın logosunda dogecoin sembolü olan köpek görünmeye başladı. Kullanıcıların yönelttiği sorulara ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Twitter Ceo’su Elon Musk’tan Twitter’a dair ilk paylaşım geldi. ”Bu eski bir fotoğraf”

Musk ardından daha önceki Twitter logosu ile alakalı olan twetlerini yayımlayarak ”Söz verildiği gibi” ifadesini kullandı.

Twitter’ı satın almadan önce “Yeni bir platforma ihtiyaç var mı?” diye sorduğu tweeti  ile bir takipçisinin “Twitter’ı satın al ve kuş logosunu doge ile değiştir” yanıtının ekran görüntüsünü paylaştı.

Dogecoin’in değeri yükseldi

Google Finance verilerine göre Twitter’ın logosu değişmeden önce 0,077 seviyesinde ilerleyen Dogecoin, logo değişimiyle beraber yüzde 34’e yakın değer kazanarak 0,1028 seviyesine geldi.

Dogecoin’in şu anki değeriyse 0,0987. Yani, logonun değişmesinden hemen önceki fiyatına kıyasla yüzde 28 daha değerli.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku