BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Erdoğan: “CHP Siyasi Mihengini Kaybetmiştir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP’nin siyasi duruşunu sert bir dille eleştirerek, “CHP siyasi mihengini kaybetmiştir. Sürekli yörüngeden yörüngeye savrulan bir partiye dönüşmüştür” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Dün deprem şehitlerimizi Fatihalarla yad ettik. İnşası tamamlanan konutların kura çekimini gerçekleştirdik. Bugün de Şanlıurfa’da da inşası biten 1314 konutun anahtar teslim törenine katılacağız.

Şanlıurfa, huzurun, kardeşliğin kıymetini çok iyi bilir. Dimdik ayaktayız, ayakta olacağız. Ülkemize kazandırdığımız eserlerden Şanlıurfa’nın hak ettiği payı alması için bizzat takipçisi olduk.

Mesele hizmetse üzerimize kimse yok. Herkes siyasetçi olur ama devletçi olamaz. Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa bu hususlarda üzerimize kimseyi tanımıyoruz. Bizi anlayanlarla mücadelemizi sürdüreceğiz.

Türkiye ne zaman önündeki fırsatları değerlendirip büyüme hızını artırsa kirli senaryolar devreye giriyor. Burada birinci derecede sorumluluk CHP’ye ait. CHP zihniyetinin vatandaşımızın hayalleri ile bağı kalmamıştır. Sürekli yörüngeden yörüngeye savrulan bir partiye dönüşmüştür.

Dünkü saldırı ile bir kez daha gördük. Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Terör örgütleri CHP’yi emellerine ulaşmak için koş başı olarak kullanmakta.

31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa başta olmak üzere şehirlerimizin tamamında alacağımız netice ile milletimize layık olduğu hizmetleri sürdüreceğiz.”

Erdoğan’ın konuşması, CHP’nin siyasi duruşunu sert bir şekilde eleştirdiği ve 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin hizmetlerine devam edeceği vurgusuyla son buldu.

ŞANLIURFA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Zeynel Abidin Beyazgül

Haliliye Belediye Başkan Adayı: Mehmet Canpolat

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı: Mehmet Kuş

Karaköprü Belediye Başkan Adayı: Metin Baydilli

Siverek Belediye Başkan Adayı: Ali Murat Bucak

Viranşehir Belediye Başkan Adayı: Salih Ekinci

Birecik Belediye Başkan Adayı: Mahmut Mirkelam

Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı: Seyithan Atilla

Akçakale Belediye Başkan Adayı: Abdulhakim Ayhan

Halfeti Belediye Başkan Adayı: Şeref Albayrak

Suruç Belediye Başkan Adayı: Mustafa Yüksel

Hilvan Belediye Başkan Adayı: Aslan Ali Bayık

Bozova Belediye Başkan Adayı: Suphi Aksoy

Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz(MHP)

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku