BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Erdoğan Oy Kullandığı Sırada Gerginlik! Sinirli Anları Kameraya Yansıdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oy kullanmak için Saffet Çebi Ortaokulu’na gittiği sırada bir gerginlik yaşandı. Oy kullanma sırasında meydana gelen bu olay, kameralar tarafından kaydedildi ve Erdoğan’ın sinirlendiği anlar görüntülendi.

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Kısıklı’daki konutlarından ayrılarak oy kullanmak için Saffet Çebi Ortaokulu’na gittiler. Erdoğan, oy kullanma sırasında sıra beklerken, okulda bilinmeyen bir sebeple bir gerginlik yaşandı. Aniden yükselen sesler, Erdoğan’ın dikkatini çekti ve öfkelendiği görüldü. Erdoğan, yanındakilere olayın yatıştırılması talimatını verdi.

Gerginliğin neyin sebep olduğu henüz bilinmemektedir. Seslerin durmasıyla birlikte Erdoğan, oyunu kullanmak üzere sandığa gitti.

Oy kullanma süreci tamamlandıktan sonra, olayın ardından seçim sürecinin devam ettiği ve vatandaşların oy kullanma işlemlerine devam ettiği bilinmektedir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku