BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Fuat Oktay, Sinan Oğan ile Yapılan Görüşmenin Ardından ilk Kez Konuştu! Görüşmede Anlaşmaya Varıldı Mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yerel televizyonların ortak canlı yayınında konuk olarak gündemi değerlendirdi ve soruları cevapladı. Oktay, yapılan konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sinan Oğan ile yaptığı görüşmeyi değerlendirdi ve “İnşallah güzel olacak, hayırlı şeyler olacak diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Oktay, Sinan Oğan’ın yüzde 5’lik tabanını tebrik ederek, bu tabana saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti. Seçmenlerin iradesi üzerinde herhangi bir ipotek koymaya izin verilmemesi gerektiğini vurguladı. Aynı şekilde, kendi tabanı üzerinde de ipotek oluşturulmaması gerektiğini söyledi. Bu nedenle, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sinan Oğan ile görüştüğünü ve bu görüşmenin güzel sonuçlar doğuracağını umduklarını ifade etti.

Oktay, ortak alanların olduğunu belirterek, terörle ilgili mesajlarda benzer bir duruş sergilendiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sinan Oğan ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuçlar doğuracağına inandıklarını ve güzel şeylerin olacağını ifade etti. Ancak, ne gibi gelişmelerin yaşanacağını beklemek gerektiğini ve umutla izlemeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku