BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Galatasaray, Manchester United Karşısında Kader Maçına Çıkıyor! Maç Ne Zaman? Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda heyecan dorukta! Türkiye’nin gururu Galatasaray, sahasında İngiliz devi Manchester United ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Galatasaray, A Grubu’nda 4 puanla 3. sırada bulunuyor ve bu zorlu maçı kazanarak gruptaki kaderini son maça taşımak istiyor. Peki, Galatasaray-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray-Manchester United Maçı Detayları

  • Tarih: 29 Kasım 2023, Çarşamba
  • Saat: 20.45
  • Yayın Kanalı: EXXEN

Galatasaray, taraftarının da desteğiyle sahasındaki bu zorlu mücadeleye odaklanmış durumda. Ancak Manchester United, eksik kadrosuna rağmen güçlü bir rakip olarak dikkat çekiyor. Özellikle Danimarkalı oyuncu Eriksen’in forma giyip giymeyeceği belirsizliğini korurken, İngiliz devinde Casemiro ve Lisandro Martinez gibi önemli isimlerin sakatlıkları bulunuyor.

Rashford Cezalı, Galatasaray’da Son Durum

Manchester United cephesinde ise Marcus Rashford’ın Kopenhag maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı durumda olması, takımın hücum gücünde bir kayıp yaşanmasına neden olacak. Galatasaray ise bu avantajı değerlendirmek istiyor.

Galatasaray’ın Uzun Süre Sonraki Şampiyonlar Ligi Galibiyeti

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında son galibiyetini 2018-2019 sezonunda D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova’ya karşı elde etmişti. O tarihten bu yana 12 grup müsabakasında 8 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, Manchester United karşısında bu kötü seriyi sona erdirmenin peşinde.

Kritik maçın ardından grup sıralaması şekillenecek ve Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki yolculuğu belirlenecek. Türk futbolseverler, heyecan dolu 90 dakikayı EXXEN üzerinden canlı olarak takip edebilecekler. Galatasaray için bu maç, hem prestij hem de Avrupa’da yoluna devam etme adına büyük bir öneme sahip.

Tepki Göster
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku