BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Galatasaray, Orta Saha Gücünü Artırıyor: Kerem Demirbay Transferi Resmen Açıklandı!

Galatasaray, Bayer Leverkusen’in orta saha oyuncusu Kerem Demirbay’ı kadrosuna kattığını duyurdu. Türk asıllı Alman futbolcu, İstanbul’a gelerek resmi sözleşme imzaladı ve Zalgiris maçını tribünden takip etti.

Transfer için eski kulübü Bayer Leverkusen’e 3.700.000 EUR transfer bedeli ödeneceği açıklandı. Kerem Demirbay ile Galatasaray arasında yapılan anlaşmaya göre, futbolcu 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için sözleşme imzaladı ve her bir sezon için net 1.000.000 EUR ücret alacak.

Kerem Demirbay, 3 Temmuz 1993 tarihinde Almanya’nın Herten şehrinde doğdu. Futbol kariyerine Schalke altyapısında başlayan Demirbay, daha sonra Hamburg ve Kaiserslautern gibi kulüplerde kiralık olarak forma giydi.

2016 yılında 4.7 milyon Euro karşılığında Hoffenheim’a transfer olan oyuncu, burada üstün performans sergileyerek Almanya A Milli Takımı’na davet edildi. 2019 yılında Bayer Leverkusen’e 32 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Kerem Demirbay, Bundesliga’da 184 maçta 22 gol ve 40 asistlik performans gösterdi. Ayrıca Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde de forma giydi.

Galatasaray’da Kerem Demirbay’ın forma numarası belli oldu ve oyuncu, 8 numaralı formayı giyecek.

Kerem Demirbay, transfer sürecinin zorlu olduğunu ancak Galatasaray’a gelmek için çok mücadele ettiklerini ifade etti. Galatasaray’da oynamanın kendisi için büyük bir gurur ve hayal olduğunu söyleyen Demirbay, hazır olduğunu belirtti.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku