BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Hadise’nin yeri çabuk doldu

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, 5 aylık evliliğinin ardından Hadise ile boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Dinçerler’in yeni aşkı, Londra sokaklarında objektiflere yakalandı.

Hadise ile 30 Nisan 2022 tarihinde evlenen ve 5 ay sonra boşanan Mehmet Dinçerler, aşk hayatında yeni bir sayfa açtı. Geçtiğimiz günlerde Hadise’nin Instagram hikaye bölümünde paylaştığı çizgili gömlek giyen bir erkek, Hadise’nin eski eşi olarak iddia edilmişti. Bu olayın ardından Hadise, bir konserinde “Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz” diyerek göndermede bulunmuştu.

Mehmet Dinçerler’in yeni sevgilisi ise Londra’da görüntülendi. Çift, alışveriş çıkışı elinde torbalarla objektiflere yakalandı. Öğrenilen bilgilere göre, Mehmet Dinçerler’in yeni sevgilisi Tuana Hayfavi. İkili, kısa bir süre önce tanışmış gibi görünüyor ve ilişkileri henüz taze.

Sosyal medyada, Mehmet Dinçerler’in yeni sevgilisiyle Londra’da görüntülenmesi, bazı kişiler tarafından Hadise’ye gönderme olarak yorumlandı. Ancak Dinçerler’in yeni ilişkisinin nasıl gelişeceği ve ilerleyeceği merakla bekleniyor.

Mehmet Dinçerler’in işleri dolayısıyla Londra’da bulunan Tuana Hayfavi’nin, şu sıralar tüm vaktini yanına gelen Dinçerler’e ayırdığı konuşuluyor. İlerleyen günlerde çiftin ilişkisi hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkabilir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku