BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Hande Yener’in de konseri iptal edildi, Nedeni belli oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin son dakika iptaliyle Hande Yener’in Burhaniye ilçesinde düzenlenecek olan konseri hayal kırıklığı yarattı. Hande Yener, popüler şarkıları ve sahne tarzıyla sıkça gündeme gelen 50 yaşındaki ünlü şarkıcı, Aromaterapi Festivali kapsamında sevenleriyle buluşmayı planlıyordu. Ancak, beklenmedik bir şekilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından konser iptal edildi.

Bu gelişme üzerine Hande Yener, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaparak sevenlerine bilgi verdi. Ünlü şarkıcı, yasaklanacak bir şey yapmadığını vurgulayarak enerjisiyle ve sevgisiyle sahnede olmaya devam edeceğini ifade etti. Yener, konserin iptal edilmesinin ardından şu mesajı paylaştı:

“Bu akşam gerçekleşecek olan Balıkesir konserimiz, bazı tepkiler üzerine Balıkesir Belediyesi tarafından maalesef iptal edilmiştir. Her türlü görüşe saygı duyuyorum ancak bazen birbirimizin sesi olmamız gerekir. Ben yasaklanacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Enerjimle ve tüm sevgimle sahnede olmaya, karşılıklı şifalanmaya devam edeceğim, bu değişmez. Başka bir zaman görüşmek dileğiyle Balıkesir. Hümanist olmak ve toplumu ayrıştırmamak en uygun. Ve hep tercihim bu.”

Bu mesajla Hande Yener, hayranlarına iptal kararının nedenlerini açıklayamasa da, duruma anlayışla yaklaştığını ve müzik kariyerine olan bağlılığını sürdüreceğini belirtti. Ünlü şarkıcı, enerjik performansı ve sevenleriyle arasındaki sevgi bağının gücüyle sahnede olmaya devam edeceğini vurguladı.

Hande Yener’in konserinin iptal edilmesi, onun yeni albümüyle büyük beğeni toplaması ve yaz aylarında birçok konserde sahne alması göz önüne alındığında, hayranları arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Ancak Yener, bu durumu olumsuz bir şekilde değil, hümanist bir yaklaşımla ele alarak toplumu ayrıştırmadan ve herkesin farklı görüşlere saygı duyarak birbirine destek olması gerektiğini vurguladı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku